آیا میدانید تئوری اثر پروانهای میتواند باعث شکلگیری عادتهای خوب در ما شود؟ مثلا تصمیم میگیریم روزانه پنج صفحه کتاب مطالعه کنیم، این عادت خوب بهمرور یادگیری و مهارت ما را در زندگی افزایش میدهد. هر چقدر دانش بیشتری داشته باشیم، در زندگی موفقتر خواهیم بود، تصمیمهای درستتری میگیریم و بهصورت زنجیرهوار، این تصمیمها در زندگی و نسل آیندهی ما موثر خواهد بود.
محققان در حال مطالعه روشهای بهتر برای درمان و تسکین علائم بیماری پروانهای هستند، از جمله:
ما در اکثر مواقع درگیر روابط مختلفی هستیم؛ روابط درونی با خود، روابط اجتماعی، خانوادگی، دوستانه و روابط مدیریتی. این را در نظر بگیرید که تمام روابط ما میتوانند تاثیرات بلندمدتی را بر جای بگذارند. مثلا هر چه خانوادهی صمیمیتر و دوستانهتری داشته باشیم، اضطراب کمتر، اعتماد به نفس و آرامش بیشتری خواهیم داشت؛ فرزندان چنین خانوادهای در آینده موفقتر خواهند بود و در مشاغل و جایگاههای متفاوت، به درستی عمل میکنند.
یک معلم اگر درسی را به درستی آموزش ندهد، دانشآموز تا پایانعمر در آن موضوع خطا میکند و این خطا میتواند اشتباهات جبرانناپذیر دیگری را ایجاد کند.
چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم یاد بگیرید که چطور باید از زخم ها مراقبت کنید و مواد غذایی خوب فراهم کنید، که برای افراد با این بیماری ضروری است.
نشانههای بیماری پروانهای به گونهای میباشد که همراه با تاول، خارش و خونریزی بوده و ممکن است در نهایت به عفونت منتهی گردد.
مراقبت از منطقه نگهداری پوشک: در صورت استفاده کودک از پوشک، باید نوارهای الاستیک را برداشته و نباید از دستمال مرطوب استفاده کرد و پوشک را با یک پانسمان غیر چسبنده یا لایه ضخیمی از پماد زینک اکساید استفاده کنید.
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد source تاولهای جدید است.
این مصدومیت در هنگام ترور او، سبب شد که نتواند پشت ماشین پناه بگیرد و سرانجام با گلولهای بهقتل رسید. فرض کنید او در آن ورزش مصدوم نمیشد، در این صورت شاید میتوانست جان خود را حفظ کند. مسلم است زنده ماندن او میتوانست تاثیرات زیادی در سرنوشت آمریکا و جهان بگذارد.
اگر زخم ها علایم عفونت گسترده (تب، ضعف، ورم غدد لنفاوی) را نشان دهند، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک تجویز کند.
آزمایش ژنتیکی گاهی برای تایید تشخیص مورد استفاده قرار می گیرد زیرا بیشتر اشکال بیماری پروانه ای به ارث برده می شوند.
بیماری پروانه ای معمولاً به ارث می رسد. ژن بیماری می تواند از طریق یک والد منتقل شود، که این بیماری (ارث اتوزومال غالب) را دارد یا ممکن است از هر دو والد (ارث اتوزومال مغلوب) برسد، یا به عنوان یک جهش جدید در فرد آسیب دیده وجود داشته باشد که می تواند ظاهر شود.
داشتن پیشینه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانهای عامل خطر اصلی به منظور بیشتر شدن شانس ابتلا به این بیماری میباشد.
در این شرایط ممکن است پزشک جراحی را برای اصلاح این موقعیت پیشنهاد نماید، به ویژه اگر با حرکت طبیعی تداخل داشته باشند.